Опитування завершено. Дивитися результати
28 листопада 2021 року відбулася церемонія нагородження Національної Рестораннoї Премії “СІЛЬ”. У пiлотному епiзодi Народного кастингу ми запитали, чи згоднi незалежнi експерти та користувачi мережi з висновками шановного жюрi премiї.

засновник найкращого міського кафе – Жизнь Замечательных Людей

спiввласник найкращого ресторану
української кухні – Baczewski Restauracja

спiввласник найкращого винного бару – Win Bar
Ми зацiкавилися думою вiдомих експертiв з приводу результатiв цьогорiчної премії
Мне хочется верить, что у премии есть чётко оцифрованные принципы оценки, жёсткие опросники, и сетка предпочтений. И лучше – прозрачная. Одно ещё мне стало ясно: Киев таки теряет привлекательность. Даже местным тут не интересно. Львов и Одесса – новые центры… По пиву вопросов нет)
Дігаленко Руслан, директор Master Martini Ukraine
– “Усім дякую – і прощавайте,
це був наш останній візит на церемонію”
Анна Завертайло, власник закладiв
Honey та Завертайло
Ми також поцiкавились думкою користувачiв.
У опитуваннi були врахованi 1750 рекомендацiй закладiв та рестораторiв.
Бiльш нiж 700 вiдповiдей не були врахованi, бо мали ознаки “накрутки”.
НАРОДНИЙ КАСТИНГ
РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ
Лiдером нашого опитування неочікуванно став вiдомий власник декiльков барiв та навiть “мicця, котрого нема”, схованого у серцi столицi, Кирило Кисляков.
Вiн є послiдовним критиком премiї “Сiль”, ще у 2018 публiчно вилучивши свої заклади з номiнацiї.


Одесит Алекс Купер ще кiлька рокiв тому почав експанciю по країнi, але набрав бали не завдяки Ринку Вуличної Їжi, а форматами “Молодость” та “Тишина”. Саме цi заклади вказали нашi користувачi, як улюбленi.

Ще одна мережа з армiєю прихiльникiв у instagram – “Хлебний”. Знайомi бомонду господарi ресторацiй у центрi столицi мiсце у Народному кастингу отримали насамперед за формат унiверсальних кав’ярень зi снiданками.
У пошуках нових iмен Народний Кастинг зустрiвся з тiєю ж проблемою, що й досвiдчене жюрi премiї “Сiль” – фаворитами цього року стали ресторани з понад десятирiчним досвiдом. Наступного року ми знову перевiримо, хто краще відчуває тренди ресторанного ринку – фаховi експерти чи користувачi мережi.